CK Kluscompany is uw erkende vakman/ aannemer om al uw werkzaamheden te verrichten.

Wij verrichten grote verbouwingen, renovaties, maar werken ook voor de particulier hierbij kunnen wij allerlei werkzaamheden voor u verzorgen. CK Kluscompany heeft altijd de erkende vakman en wij bieden een unieke service biedt die je in de bouwwereld niet veel ziet. Wij willen kwaliteit bieden, en de beste service. Want verbouwingen van uw huis, bedrijfspand en/of verbouwing is natuurlijk altijd een spannende periode.

Als u voor ons kies zullen wij dit van A tot Z tot in de puntjes verzorgen. Dat is de kwaliteit die wij willen en kunnen bieden. Dit kan alleen als we met de beste vakmannen werken en dat doen wij! Iedere specialisme zijn eigen vakman daar geloven wij in.

Onze erkende vakmannen staan voor hun service en bieden altijd kwaliteit en garantie. Wij hebben vaste prijzen en in onze communicatie naar de klant zijn we altijd eerlijk en transparant.

Onze vakmannen:
Timmerman, schilder, slotenmaker, elektricien, stukadoor, loodgieter, kleine klussen, houtrot, vervangen daklei, plaatsen ramen, plaatsen kozijnen, inbraakpreventie, deuren afhangen, leggen laminaat, plaatsen wanden, vervangen kunststof e.d

Onze vakmannen staan graag voor u klaar.

Wilt u gebruik maken van onze unieke service en erkend vakmanschap. Neem dan snel contact met ons op.

Vind ons ook op social media:
• Facebook
• Instagram